Pasning af kæledyr mens man er på farten

(sponsoreret indhold)

Danskerne bliver mere og mere rejselystne og mens det for få år siden, lød på en ugentlig solskinsferie til Mallorca i juli måned, så er det i dag nærmere to uger i Thailand i januar, cykelferie tre uger i Sverige i sommerferien og en uge med all inklusive på Gran Canaria i efterårsferien. Vi er vilde med at rejse og udnytter muligheden for at komme af sted så meget, som overhovedet muligt.

Det betyder også at pasning af vores katte, hunde, fisk og andre kæledyr i dag i højere grad bliver overladt til professionelle fremfor svigermor eller den nærmeste nabo – for de er formentlig også elv på farten.

Hvilke pasningsmuligheder findes der?

På grund af denne stigning, skyder der også flere og flere dyrepensioner frem. De kan have mange forskellige navne, udformninger og faciliteter, men fælles er, at det er professionelle passere der er vant til at håndterer dyr af forskellig karakter i kortere eller længere perioder af gangen. Derfor kan man trygt overlade sit kæledyr i en pension og med ro i hjertet tage mod varmere himmelstrøg.

kæledyr-pasning

Der findes selvfølgelig også muligheder for privat pasning, men hvis man ikke i forvejen kender personerne man overlader sine kæledyr til, vil det i de fleste tilfælde være en langt bedre løsning for både dig og dit kæledyr, at finde en pension i stedet hvor der er faste retningslinjer og derfor ikke kan opstå ufoudsete og irriterende situationer, man kunne have været foruden.

Hvad skal jeg som ejer forholde mig til i forhold til pasning af mit kæledyr?

Det er næsten så simpelt som det kan blive. For når du først har fundet frem til den rigtige dyrepension for netop dit elskede kæledyr, taget kontakt til disse og aftalt alt fra betaling, foder, behov, aflevering og afhentning, så er du faktisk fri til at tage på eventyr.

Fordi der er så mange dyreejere der er begyndt at benytte sig af pensioner, så er processen også blevet langt nemmere og i mange tilfælde også væsentligt billigere. Den eneste del af processen som kræver en indsats fra dig, er rent faktisk at finde den rette pension. Denne proces er selvfølgelig også vigtig i forhold til at få en god oplevelse, men når denne er fundet, så kan du nemt slappe af og overlade dit kæledyr ved en professionel.