Forbered dig på turen med denne rejseguide til Maldiverne

(sponsoreret indhold)

Hvis du overvejer eller snart skal afsted til varmere kyster, så kan denne rejseguide til Maldiverne gøre sig nyttig. Hvad enten du bare søger inspiration, eller allerede har pakket kufferten, så kan du få noget ud af de her tips og tricks.

Malviderne 2

De fedeste ting at se og gøre i Maldiverne

Besøg hovedstaden Malé. Den her by er ikke særligt stor, dog er den pakket med spændende ting og sager. Du kan i Malé finde moskéer, museer, det nationale kunstgalleri og det nationale stadium.

Sørg for at nyd den lækre lokale mad. Man kan aldrig få nok af friskfanget fisk og eksotiske frugter. Madkulturen er lidt anderledes end derhjemme. De er meget glade for at spise flere og mindre retter, som for det meste er lavet af fisk. Forvent derfor massere af lækre snacks. ”Hedhikaa” er en lækker lokal specialitet du sent vil glemme.

Tag ud og fiske. Maldiverne tilbyder massere af muligheder for at fiske og det er både til begyndere og øvede. Du kan med garanti prøve at fange fisk af en helt ny kaliber i dette tropiske ø-paradis.

Forsøg dig med de forskellige vandsports. Du kan prøve alt lige fra vandski og surfing til banan skibe og parasailing. Vær opmærksom på at vandsport er yderst vanedannende.

Maldiverne 4

Tag på eventyr under vandet. På Maldiverne er der massere af mulighed for at dykke. Du kan få et dykkercertifikat her. Hvis ikke du er til at dykke, så kan du på Maldiverne stadig tage på eventyr under vandet. En ubåd ved navn ”the Whale Submarine” lader dig udforske dybet uden at blive våd.

Få mest ud af dine penge med denne rejseguide til Maldiverne

Når du er ude og rejse, så bliver du hurtigt stemplet som turist og risikerer derfor, at bruge en masse unødvendige penge. Hvis ikke du er opmærksom, så ender du med at betale alt for meget for alt for lidt. Her får du nogle simple råd til hvordan du kan spare penge på din tur til Maldiverne.

Flyv fra Mellemøsten eller Asien. Maldiverne er en smule isoleret, hvilket gør det relativ dyrt a flyve til. Hvis du kan få billetter med Air Asia eller Srilankan Airlines, så kan du virkeligt spare nogle penge. Det er tilmed inden du overhovedet er taget afsted.

Brug færger til at komme rundt mellem øerne. Hvis systemet virker for forvirrende, så spørg nogle lokale om hjælp. Det kan du endda få mere ud af, end blot at finde vej.

Bo hos lokale. Med hjemmesider som AirBnB og Couchsurfing kan du bo hos lokale i alt lige fra lejligheder til villaer. Det er vel og mærke til utroligt billige priser, Couchsurfing koster kun godt humør.

Maldiverne 2341

Lad være at spis på et resort. Hoteller og resorts kræver oftest mange penge for mad. Du kan tit finde den samme mad til en femtedel af prisen, hvis ikke du har noget mod at spise sammen med de lokale.

Hvis du følger den her rejse guide til Maldiverne, så kan du godt forvente en sjov, lærerig, billig og tryg ferie.