Dette skal dit barn have med på badeferie!

(sponsoreret indhold)

Der er ikke noget bedre end en badeferie med hele familien. De små skal bade hele dagen, imens de voksne hygger sig og får stresset af. Det er bare en win-win situation for alle og et afbræk fra den hektiske og travle hverdag. Dog når man skal ud og rejse med mindre børn, er der nogle ting, som anbefales at I husker at have pakket med. I det følgende er der fem ting, som vil gøre jeres ferie nemmere og sjovere.

Badetøj, solhat og sandaler!

Badetøjet er nok det allervigtigste for et barn, fordi der skal bades i ferien, og der skal leges en masse. Er der samtidig varmt der, hvor I holder ferie, så er det bare dejligere, at gå rundt i badetøj hele dagen. Det er bare nemmere, og så skal man heller ikke op og skifte tøj, hver gang man vil hoppe i poolen. Det er samtidig også vigtigt at finde noget badetøj, som barnet føler sig godt tilpas i. Ellers vil barnet holde sig tilbage, blive ked af det og på den måde får ikke en god oplevelse. Udover badetøjet, er en god og solid solhat et must. Står solen direkte på barnet imens det leger, er der stor risiko for solskoldning på skuldrene. Hvis dette sker, kan ferien blive rigtig ulideligt for barnet og resten af familien. Derudover husk samtidig en god sjat solcreme, og smør barnet ind hele tiden. Solen varmer mere end vi tror. Børnene er aktive, og de vil gerne bevæge sig og udforske, hvilket også gør fodtøjet til en meget vigtig ting på en badeferie. Fødderne skal kunne få luft, men samtidig beskyttes fra den varme jord og forbrændinger. Find her nogle sandaler, som bare passer til dit barn. De skal være behagelige, smarte og holdbare.

badeferie

Svømmevinger og badedyr

Hvis mor og far skal kunne slappe af ved poolen, er det en rigtig god idé, at have nogle gode svømmevinger med. Disse holder barnet oppe af vandet, og sørger for at barnet altid er i sikkerhed. Badevinger findes i mange forskellige farver og kvaliteter. Sørg for at finde nogle, som har den rette kvalitet, men som dit barn også vil bruge. Råd: Badevinger med dyr på er oftest et hit! Desuden er badedyr en rigtig god idé at tage med, da de oppustelige dyr er sjove, bløde og underholdende. I kan også tage vandkander og andet legetøj med til barnet, så det kan beskæftige sig selv, imens mor og far slapper lidt af.

Spar tid og køb alt til badeferie online!

Det kan være lidt hektisk, at få købt alt til badeferien, men der er en del tid og penge at spare blot ved at shoppe over nettet. Se på webshoppen og find næsten alt til den kommende ferie og bliv klar til badeferien i dag. Her finder du et kæmpe udvalg af børne- og babytøj fra de mest kendte mærker, som er kendte for super lækre designs og topkvalitet. Spar tid og undgå stress ved at fare rundt i forskellige butikker for at få købt alt som du skal bruge. Med online skal du blot slappe af og nyde det store udvalg, gode priser og få leveret alt lige til døren – helt gratis.