De 10 bedste snorkle destinationer i Asien

(sponsoreret indhold)

Med de 10 bedste snorkle destinationer i Asien er du garanteret en oplevelse for livet. Snorkling byder nemlig på en helt ny verden. Under havets overflade venter der en verden fuld af liv og skønhed. Og en helt særlig stilhed. Noget, du ikke finder andre steder. Og det eneste, det kræver, er, at du pakker kufferten og tager af sted. En snorkel, maske og dykkerfødder er alt, hvad du har brug for af udstyr, når du vil udforske havets herligheder. En lille omkostning til store oplevelser. Her får du uddybet fem pragtfulde områder ud af de 10 bedste snorkle destinationer i Asien, som absolut er et eller flere besøg værd.

Det malaysiske eventyr

Der er en grund til, at Pulau Sipadan er en af de 10 bedste snorkle destinationer i Asien – ja, faktisk i hele verden. Den er legendarisk i dykkerverdenen for sin undersøiske kalkstensgrotte. De smalle tunneler og kamre har i mange årtier fanget grønne havskildpadder, så de druknede. De mange rester ses i grotten. Og så er den en dykkerperle med sit flotte, farverige koralrev og sin forbløffende store mængde af forskelligt dyreliv. Både småfisk og store fisk vil du svømme med her.

Snorkling på 1. klasse

Similan i Thailand har ikke bare et dykkerområde i verdensklasse, men op til flere. Fantasy Reef, East of Eden og Elephant Head er uden tvivl kongen over dykkersteder i det thailandske undervandsrige. Og derfor er det velbegrundet, at Similan ligger i toppen af de 10 bedste snorkle destinationer i Asien. Du møder et syn af unikke hård- og blødkoraller, et maritimt liv lige fra tunfisk, hajer til djævlerokker, undersøiske bjerge, strandrev og lodrette granitvægge. Der er noget for enhver snorkelsmag.

Similan i Thailand

I hjertet af havets herligheder

Indonesien er placeret blandt de 10 bedste snorkle destinationer i Asien på grund af sin variation af dyr og koraller. Du finder faktisk ikke andre steder i verden, der har større variation end Indonesien. Snorkling her er enestående. Fiskene og andet fantastisk liv under overfladen er fortryllende. Du er garanteret mange uforglemmelige oplevelser.

Det natursmukke Myanmar

Myanmar er området, hvor mødet med både små og store, spændende fisk trækker dykkere til. Og der rigeligt at se på. Barracudaer, rejer, blæksprutter, hvalhajer, djævlerokker, hummere, revhajer og flagermusfisk er bare nogle af de fisk, du kan møde på din vej. I det krystalklare vand vil du også opleve de smukke og betagende koralrev, som tager pusten fra dig.

Tropisk undervandsidyl i Maldiverne

Mange spændende oplevelser venter dig under vandet i Maldiverne. Flere og flere er ved at få øjnene op for, at Maldiverne er mere end dejlige paradisstrande og turkisblå vand. Derfor har Maldiverne sneget sig ind på listen over de 10 bedste snorkle destinationer i Asien. Området byder på fantastiske snorkelmuligheder. Strømmen gør, at der hele tiden er bevægelse og dermed en mangfoldighed af dyreliv. Snorkl ved siden af napoleonsfisk, papegøjefisk, mange typer af hajer, djævlerokker og mange, mange andre. Uanset hvor du kigger hen, vil der altid være noget spændende at kigge på.

Mavdiverne - snorkle