Brug mobilt bredbånd på campingferien

(sponsoreret indhold)

Når du skal på ferie, så er der ikke noget bedre end at koble fuldstændig af og glemme alt omkring hverdagen derhjemme. Derfor så vælger mange at brug en camping ferie som det perfekte afbræk fra hverdagen, hvor man virkeligt kan få mulighed for at slappe helt af og koble fra.

Men uanset hvor meget vi gerne vil, så er det også nødvendigt at man er i kontakt med omverdenen, tjekke mails, betale sine regninger og ofte så er nyhederne også en nødvendighed for mange af os.

Derfor er der heldigvis en måde at alt dette er muligt, selvom du har valgt at tage på campingferie.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er internet der køre over det trådløse 3g og 4g netværk i Danmark. Med et mobilt bredbånd så har du mulighed for at kunne logge på netværket alle steder i Danmark og det mest af verden endda.

Med et mobilt bredbånd så bruger du enten en router eller et lille usb stick som du sætter i din computer og så er du kommet online, hvilket er perfekt når du er på camping og ikke har et kabelbaserede internet i nærheden af dig, hvilket man sjældent har på en campingplads.

Hvor hurtigt er det mobile bredbånd?

Når du bruger et mobilt bredbånd så afhænger hastigheden mest af alt, hvor du er i landet. Hvis du er inde i centrum, så kan du forvente at internettet er hurtigere og mere stabilt, men kommer du langt ud på landet, hvor der ingen mobile master er i nærheden, så er der nok knap hurtigt netværk. Båndbredden er også mindre derude, så jo flere der er på jo langsommere er det.

Forvent at få mellem 20 Mbit og 100 Mbit på mobilt bredbånd, hvis du for i rimelig afstand fra en 4G mast.

Konklusion

Når du skal bruge et mobilt bredbånd, så er det helt ideelt at formålet er en camping ferie. Men husk nu at nyd din ferie, da du med et mobilt bredbånd også har en databegrænsning på x antal GB om måneden.

Kontakt din mobiludbyder og hør om mulighederne for et mobilt bredbånd, da de fleste tilbyder netop dette.

God ferie!