8 ting du ikke vidste omkring Filippinerne

(sponsoreret indhold)

Selvom de fleste vil nikke, hvis man spurgte dem om de kendte til Filippinerne, så er danskernes viden omkring landet ikke særlig stor. Derfor har vi fundet 8 ting, som du ikke ved omkring landet, men burde vide. Når du har læst disse, og fået lyst til at rejse til Filippinerne til sommer, så smut forbi Boracay.dk, og læs mere omkring den skønneste og mest besøgte ø i Filippinerne.

  1. Filippinerne er verdens førende producent af kokosnødder. Og det er en fordel for dig, da paradisstrandende i Filippinerne altid har kokosnødder.

Kokosnød

  1. I Filippinerne taler de rigtig godt engelsk, og får det lært tideligt. Faktisk skulle landet være det femte største engelsktalende land i verden, efter USA, Indien, Pakistan og Storbritannien. Det er en fordel for dig, da du herved nemt kan kommunikere med lokalbefolkningen.
  1. Ris-terrasserne ”Cordilleras” er på UNESCOs ”World Heritage” liste. De blev bygget for 2000 år siden, og – takket være vedligeholdelsen af besætterne – forbliver de smukke.

Philippine Cordilleras

  1. Tre af verdens største indkøbscentrer ligger i Filippinerne, og er flere gange større end noget vi har i Danmark (disse er; SM Megamall, SM North Edsa og SM Mall of Asia). Du kan derfor nemt shoppe lige præcis hvad du skulle ønske på ferien.
  1. Som følge af den spanske indflydelse, er landet overvejende kristent. 90% af befolkningen praktiserer en eller anden form for kristendom, langt de fleste er romersk-katolske.
  1. Taal Volcano i Talisay, Batangas, er en af verdens 17 mest farlige vulkan – vulkaner, der skal passes grundet deres aktive tilstand og eksplosive historie. Den er også placeret i en sø, og har en sø inde i det, med endnu mindre ø der (wow!).

taal_vulkan

  1. I provinsen Camiguin, er der flere vulkaner (syv) end byer (fem). Der har ikke været et udbrud siden midt 50’erne, men øen har flest vulkaner pr. kvadratkilometer i verden.
  1. Filippinerne har vundet mindst otte store internationale skønhedskonkurrence: 2 for Miss Universe; 5 for Miss International; og mindst 1 for Miss World.