10 steder at besøge i Thailand

(sponsoreret indhold)

Populære turistmål: 10 steder at besøge i Thailand

10 steder at besøge i Thailand? Du kan med lethed finde 10 steder at besøge i Thailand. Der er magisk. Den betagende natur, den venlige befolkning og den uforglemmelige kultur gør, at du allerede er rejst væk i tankerne, når du bare ser billeder fra det unikke feriemål. Men tænk så på, hvordan det vil føles at opleve det skønne Thailand på egen krop. Og der er slet ikke langt fra at gøre tankerne til virkelighed. Bliv klar til din drømmeferie og få inspiration til uforglemmelige oplevelser med de 10 steder at besøge i Thailand.

orchids-946549_640

Thailand venter: 10 steder at besøge i Thailand

Der er minimum 10 grunde til at booke din ferie i Thailand. Og det er de 10 steder at besøge i Thailand. Du kan selvfølgelig finde flere end de 10 steder at besøge i Thailand, men vi har håndplukket de skønneste perler, som bare er et must at opleve. Se, hvad de forskellige rejseselskaber kan tilbyde, inden du booker din næste ferie:

  • Drømmer du om at opleve et ægte eventyr? At se kæmpetræer og lianer så langt, som øjet rækker? At se en tågedis, der giver et fantastisk lys i regnskoven? At opleve et mylder af dyreliv og en nærkontakt med elefanten? Så er Khao Sok svaret. Khao Sok er et sandt tropeparadis og er Thailands største regnskovsområde. Midt i hele herligheden finder du den luksuriøse teltlejr, Elephant Hills, der byder på magi både dag og nat.
  • Oplev den fascinerende og levende hovedstad Bangkok. En by, hvor alt mødes. Duftende gadekøkkener. Messende munke. Flodvejenes brusen. Flotte paladser. Stormagasiner. Cykeltaxaer. Hoteller. Spa og wellness. Alverdens oplevelser i hjertet af Thailand.
  • En park under vandet? Ja, det findes faktisk. Surin Islands Marine National Park er en helt fantastisk og unik verden, der bare venter på dig. Tag badetøj på og find udstyret frem. Så er du klar til at udforske et af de bedste dykkersteder i verden. Dyk eller snorkl – det er op til dig.
  • Er du den store naturelsker? Så nyd en dejlig cykel- eller gåtur i Chiang Mai-dalen, hvor du kommer helt tæt på naturen. På din vej ser du blandt andet historiske tempelruiner, bøndernes rismarker og frugtplantager, træskæreværker og kunsthåndværk. Nyd det pragtfulde syn af de høje bjerge og indsnus den friske luft i bjergene. Eller besøg Kanchanaburi-provinsen, som byder på helt særlige oplevelser. Alt fra spektakulære vandfald, mountainbikeruter, huler fra stenalderen, fiskeri, golf, elefant trekking, bambusflådehuse til frodige urskove.

thailand-1198695_640

  • Thailændere har en stor passion for mad, og det vil de gerne dele med dig. Lige fra de dyre gourmetrestauranter til de billige gadekøkkener kan du få afprøvet dine sanser. Deres retter er lavet med perfektion. Det karakteristiske ved maden er den stærke smag, som giver et godt svirp i munden.
  • Oplev et ø-paradis. Familievenlige Krabi med sit silkebløde sand og vandlige aktiviteter. Smukke Koh Samui, som er noget af det mest stilfulde i Thailand. Eller Hua Hin, som er den thailandske kongefamilies foretrukne feriested. Dets mange golfbaner tiltrækker især den ældre generation.
  • Phang Nga bugten fortryller dig med sit smukke, azurblå hav, forrevne kalkstenstårne og hvide sand. En af verdens smukkeste bugter.
  • Det historiske monument, Phanom Rung, er et sandt kunstværk i ægte Angkorstil. Tårnet er lavet af pinke sandsten. Den 160 meter lange gangbro fører dig til templet. Og så er den bygget på en uddød vulkan. Meget imponerende og betydningsfuld for Thailand.
  • Chiang Rai er en blanding af dramatisk landskab og en enestående kultur. Byen har alt, hvad hjertet begærer. Chiang Rai er nætternes by. Om dagen er der forholdsvis stille, men om natten pulserer byen af liv.